Άπαντες στο πλευρό του Ντόρσεϊ

Άπαντες στο πλευρό του Ντόρσεϊ

Gazzetta team
Άπαντες στο πλευρό του Ντόρσεϊ
Αρκετός ντόρος δημιουργήθηκε από το status του Ντόρσεϊ στο Facebook, όμως, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως το πρόβλημα είναι οικογενειακό και μάλιστα άπαντες είναι στο πλευρό του Αμερικανού.

Οικογενειακό είναι το πρόβλημα του Ντόρσεϊ, το οποίο ανάγκασε τον Αμερικανό σέντερ να γράψει το status στο facebook το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο (Διαβάστε ΕΔΩ). Η εντύπωση που δημιουργήθηκε ήταν ότι ο 29χρονος δεν περνάει καλά στη χώρα μας και θέλει να φύγει από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν ισχύει. Το πρόβλημα του Ντόρσεϊ είναι οικογενειακό, ο παίκτης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και γι' αυτό έβαλε το συγκεκριμένο status στο facebook τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο ίδιος όμως, μετά τον σχετικό ντόρο που δημιουργήθηκε, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ενώ από την μεριά των «ερυθρολεύκων» άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του και προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα