«Nα αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα»

«Nα αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα»

Γιάννης Ράμμας
«Nα αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα»

bet365

Στην Media Day του Παναθηναϊκού βρέθηκε το gazzetta.gr, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επισημαίνει ότι η ομάδα πλέον δουλεύει στο να αποκτήσει ομοιογένεια.

Από την μεριά του ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν θέλησε να μιλήσει για τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ υπογράμμισε ότι το κλίμα στο «τριφύλλι» είναι πολύ καλό.

«Για να βρεθούν και να ομογενοποιηθούν οι νέοι παίκτες χρειάζονται 2-3 μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας. Δουλεύουμε σε αυτό για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που βρισκόμαστε όλοι μαζί, καθώς ενσωματώθηκε και ο Ούκιτς. Στον πρωταθλητισμό όμως πρέπει να λύνεις τέτοια προβλήματα», ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Για να συνεχίσει ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο να υπάρχει άγχος στην ομάδα τονίζοντας πως: «Προσωπικά εγώ μπορώ να το κοντρολάρω, γιατί είμαι κάποιας ηλικίας και έχω εμπειρίες. Το ζήτημα είναι να μην περάσει αυτό στους παίκτες από τον κόσμο. Γι’ αυτό στην αρχή χρειάζεται προσοχή, μέχρι να ρολάρει η ομάδα»

Από την μεριά του ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πρόσθεσε πως: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία από τώρα για να μιλήσω για πρωτάθλημα και στόχους. Είμαστε πολλοί οι νέοι παίκτες στην ομάδα. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Μας περιμένει μία δύσκολη σεζόν, όμως με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Εχουμε παίξει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια και δείξαμε καλά στοιχεία»

Για το αν θα αισθανθεί περίεργα όταν παίξει στο ΣΕΦ ο διεθνής σέντερ είπε: «Δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Είμαι στον Παναθηναϊκό, κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Άντι Πάνκο: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, που μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια. Και από την πρώτη στιγμή έχω νιώσει πραγματικό μέλος της. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και είναι λογικό να θέλουν να τον νικήσουν. Αυτό λοιπόν είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας να τους προσπεράσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα