Πήρε Νόουλς, πάει για Ιωάννου

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πήρε Νόουλς, πάει για Ιωάννου

bet365

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί ο ΚΑΟΔ για τη νέα χρονιά βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στέλιο Ιωάννου, ενώ ανακοίνωσε επίσημα τον Αμερικανό γκαρντ Πρέστον Νόουλς.

Η προετοιμασία του ΚΑΟΔ άρχισε με λίγες παρουσίες (σ.σ. Μπένας, Ζάρας, Κακαρούδης, Ιωακειμίδης, Μίρκοβιτς), ωστόσο η ομάδα αρχίζει και παίρνει... μπρος.

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και οι Δραμινοί συνεχίζουν την ενίσχυσή τους με τον Αμερικανό Πρέστον Νόουλς, που ανακοινώθηκε επίσημα, ενώ είναι κοντά στην απόκτηση του Στέλιου Ιωάννου.

Ο Νόουλς είναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως γκαρντ κι έχει αποφοιτήσει από το Λούισβιλ, ενώ ο Ιωάννου την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο και πλέον είναι ελεύθερος να βρει νέα ομάδα. Παράλληλα υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την απόκτηση του Σον Εβανς, που πέρασε την περασμένη χρονιά σε Γκέντιγκεν (9,7π. μέσο όρο) και Ντίσελντορφ.

Η ανακοίνωση για Νόουλς: «Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Preston Knowles.Ο Knowles είναι 23 ετών,ύψους 1,88cm και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ.Αποφοίτησε το 2011 από το φημισμένο πανεπιστήμιο Louisville και την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στο NBDL με την ομάδα Springfield Armor».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα