Πρώτη με αισιοδοξία οι «πράσινοι»

Πρώτη με αισιοδοξία οι «πράσινοι»

Γιάννης Ράμμας
Πρώτη με αισιοδοξία οι «πράσινοι»

bet365

Με στόχο να επανέλθει στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στο Ο.Α.Κ.Α. την πρώτη προπόνησή του. Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Ξανθόπουλος, Μπράμος, Σχορτσανίτης, Ούκιτς, Πάνκο και Γιαννόπουλος άκουσαν για πρώτη φορά τις συμβουλές του Αργύρη Πεδουλάκη. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Η φετινή πρώτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού είχε πολλές και σημαντικές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έλειπαν μορφές όπως του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Μάικ Μπατίστ, που βρισκόντουσαν για πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά είχε νέο προπονητή, νέο αίμα και διάθεση για επιστροφή της ομάδος στην κορυφή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ανέλαβε το βαρύ φορτίο, που λέγεται «προπονητής του "τριφυλλιού"», μαζί με τους συνεργάτες του,Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ανδρέα Πιστιόλη και Γιώργο Βόβορα, είδαν στην επίσημη πρώτη να δίνουν το «παρών» 8 παίκτες, προεξάρχοντος του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Εκτός του αρχηγού το «παρών» έδωσαν κι οι Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Ούκιτς, Μπράμος, Ξανθόπουλος, Πάνκο και Γιαννόπουλος. Επίσης στο ΟΑΚΑ ήταν και 6 παίκτες απ' την εφηβική ομάδα, αλλά κι ο Νέστωρας Κόμματος, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στην προετοιμασία των «πράσινων». Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο μάνατζερ της ομάδος κι εμβληματική φιγούρα του τμήματος μπάσκετ Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Γιόνας Ματσιούλις βρισκόταν με τη Λιθουανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έχει άδεια, ενώ ο Ντέργουϊν Κίτσεν επίσης θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες.

Στα του προγράμματος, το πρωί περιλάμβανε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα έγινε η πρώτη σε χαλαρούς ρυθμούς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα