Χώρισαν... φιλικά Νάνα και Ηλυσιακός

Gazzetta team
Χώρισαν... φιλικά Νάνα και Ηλυσιακός

bet365

Ο Χάρντινγκ Νάνα δεν θα φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα του Ηλυσιακού με τους «κιτρινόμαυρους» να ευχαριστούν τον Καμερουνέζο φόργουορντ και εκείνος να τονίζει πως στα Ιλίσια έκανε μόνο φίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει και να ευχηθεί από καρδιάς «Καλή συνέχεια» στον αθλητή και φίλο, Χάρντινγκ Νάνα! Ο Καμερουνέζος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας και εντός των ημερών θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ο Νάνα αποτέλεσε θεμέλιο λίθο των επιτυχιών του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ την τελευταία διετία και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτός στην οικογένεια μας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αλλά και τις πραγματικές φιλίες που έκανα εδώ. Είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα του Ηλυσιακού και απόλαυσα τη στήριξη αυτού του κόσμου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Γαμπιεράκη, για την άψογη συνεργασία μας και τον κόουτς Φλεβαράκη που με έφερε στην ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα επιστρέψω κάποια στιγμή στον Ηλυσιακό. Μακάρι να έμενα εδώ αλλά η πρόταση που έχω στα χέρια μου δεν μου αφήνει περιθώρια για κάτι τέτοιο. Μακάρι η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα φέτος!» τόνισε ο Χάρντινγκ Νάνα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα