«Μου αρέσουν οι Νικς, αλλά...»

Gazzetta team
«Μου αρέσουν οι Νικς, αλλά...»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικός ομοσπονδίας για την επιλογή του στο νούμερο 48 του ντραφτ, παραδέχτηκε πως του αρέσουν οι Νικς, αλλά ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του είναι μόνο ο Ολυμπιακός και η Εθνική ομάδα.

«Παρακολούθησα τη διαδικασία. Η επιλογή μου στα ντραφτ ανοίγει μία νέα προοπτική για την καριέρα μου, αν αποφασίσω να την κυνηγήσω. Οι Νικς είναι μία ομάδα που μου αρέσει. Πάντως έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις με την Εθνική και την προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο 22χρονος φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος.

Όσο για την Εθνική ομάδα που ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας και τη Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. «Τα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας ήταν ουσιαστικά σαν… πρώτα για μας, καθώς είχαμε για πρώτη φορά πλήρη σύνθεση. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης. Η προετοιμασία μας για το προολυμπιακό Τουρνουά είχε ιδιαιτερότητες, αλλά δεν μένουμε στα προβλήματα και σημασία έχει να παρουσιαστούμε έτοιμοι από τη Δευτέρα που αρχίζουν τα επίσημα ματς στη Βενεζουέλα. Έχουμε έρθει όλοι εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να κάνουμε το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες πραγματικότητα».


 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα