Ανακοίνωσε Σκοτ ο Ηλυσιακός

Φάνης Παναγιώτου
Ανακοίνωσε Σκοτ ο Ηλυσιακός

bet365

Την απόκτηση του πρώην άσου του Περιστερίου, Έρνεστ Σκοτ, ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός, με τον Δημήτρη Παπανικολάου να επιλέγει προσωπικά τον Αμερικανό, καθώς τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους πορεία στην ομάδα των Δυτικών προαστείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηλυσιακός:

H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ERNEST SCOTT (Έρνεστ Σκοτ). Ο Αμερικανός φόργουορντ, που έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας του, αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος γνωρίζει τις δυνατότητες του 30χρονου παίκτη, από την κοινή πορεία τους στο Περιστέρι.

Με ύψος 2.01 μ. και υψηλό ποσοστό ευστοχίας από την γραμμή των 6.75 μ. ο νέος Αμερικάνος του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, καλύπτει επάξια τις θέσεις των φόργουορντ, αποτελώντας υπερπολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή.

Πριν τη διετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σκοτ έχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη με την Τριέρ, ενώ είναι απόφοιτος του Valdosta State University.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία κινήθηκαν συντονισμένα για να αποκτήσουν τον παίκτη, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα