Ο Μάθιου Πέρι αρραβωνιάστηκε και περιμένει την επανεκκίνηση των «Friends»

Gazzetta team
Ο Μάθιου Πέρι αρραβωνιάστηκε και περιμένει την επανεκκίνηση των «Friends»
Πολυάσχολος είναι το τελευταίο διάστημα ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος αρραβωνιάστηκε, τη στιγμή που περιμένει τη σειρά που τον καθέρωσε να ξεκινήσει και πάλι γυρίσματα.

Ο Μάθιου Πέρι αρραβωνιάστηκε τη φίλη του, Μόλι Χόρβιτς. O σταρ από τα «Φιλαράκια» ήταν ο ίδιος που προέβη στην αποκάλυψη.

«Αποφάσισα να δεσμευτώ», δήλωσε ο 51χρονος ηθοποιός στο περιοδικό People. «Ευτυχώς, τυχαίνει να βγαίνω με τη σπουδαιότερη γυναίκα στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή.»

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Πέρι έγραψε στο Twitter ότι η πολυαναμενόμενη επανένωση των «Friends» θα γίνει το 2021, λίγο αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω κορονοϊού.

«Το reunion της σειράς επαναπρογραμματίζεται για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολυάσχολη. Και έτσι μου αρέσει», έγραψε ο... Τσάντλερ Μπινγκ.

Ο συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού, Ντέιβιντ Σουίμερ, είχε πει τον Ιούλιο ότι ήλπιζε να αρχίσουν τα γυρίσματα, αλλά πρόσθεσε ότι έπρεπε να «περιμένουν μέχρι να είναι ασφαλείς».

«Θα χρειαστούμε ένα ζωντανό ακροατήριο», εξήγησε η συν-δημιουργός της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν. «Ακόμα και αν εφαρμόσουμε κανόνες απόστασης, το live κοινό είναι πραγματικά ένα τεράστιο μέρος του τι είναι οι ''Friends''. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς αυτούς», πρόσθεσε.

Πηγή: reader.gr