Διέρρηξαν το σπίτι του Τσαπατάκη: «Μπορεί να πήραν και την δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών του 2018» (pics & vid)

Gazzetta team
Διέρρηξαν το σπίτι του Τσαπατάκη: «Μπορεί να πήραν και την δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών του 2018» (pics & vid)
Ο Χανιώτης αθλητής, Αντώνης Τσαπατάκης, μίλησε για τα αντικείμενα που λείπουν από το σπίτι του και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

O Αντώνης Τσαπατάκης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha για την διάρρηξη στο σπίτι του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό να του έχουν κλέψει και τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2018.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω πότε συνέβη γιατί εγώ λείπω για προετοιμασία στα Χανιά για τους Αγώνες. Στέλνοντας λοιπόν έναν φίλο για να δει για τυχόν βλάβες διαπίστωσε ότι όλα ήταν άνω κάτω μέσα στο σπίτι. Η τηλεόραση ήταν κάτω στο πάτωμα τυλιγμένη με τα καλώδιά της, έτοιμη να φύγει θεωρητικά και μέσα στο δωμάτιο στο οποίο έχω τα ρούχα μου αλλά και το υπνοδωμάτιο ήταν όλα άνω κάτω.

Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν γύρω στα 7 με 8 ζευγάρια παπούτσια που είναι μίας αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πολύ πιθανόν να λείπει και η δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Όλα είναι συναισθηματικής αξίας αλλά να πω στον κόσμο ότι τα υλικά αγαθά δεν είναι αυτά που μας κάνουν ανθρώπους.

Μας κάνει η ευγένεια που έχει ο καθένας μας μέσα του. Δεν κάνω την έκκληση για λόγους υλισμού. Αντιθέτως θέλω να ζητήσω να υπάρχει δείγμα ευγένειας ανάμεσά μας ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Τσαπατάκης.