Κιθαρίστας Deftones: «Η Γη είναι επίπεδη, δεν υπάρχει κορονοϊός, ούτε δεινόσαυροι και πυρηνικά και τα εμβόλια είναι δηλητήρια» (audio)

Gazzetta team
Κιθαρίστας Deftones: «Η Γη είναι επίπεδη, δεν υπάρχει κορονοϊός, ούτε δεινόσαυροι και πυρηνικά και τα εμβόλια είναι δηλητήρια» (audio)
Το τερμάτισε ο κιθαρίστας των Deftones. Πραγματικά, δεν έχει πιο πέρα.

Έχοντας ακούσει όλον αυτόν τον καιρό κάθε θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό, τα εμβόλια, το... Matrix, είναι λογικό, από ένα σημείο και μετά, να μην σε εκπλήσσει και πολύ το γεγονός ότι κάποιοι, αρκετοί μάλλον (δυστυχώς), συνεχίζουν το χαβά τους, λέγοντας διάφορα «ψεκασμένα». Παντού, σε όλον τον κόσμο.

Ο Stephen Carpenter, ωστόσο, μιας πασίγνωστης μπάντας, μάλιστα, που έχει και φανατικό κοινό και στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα έβγαλε και το νέο της άλμπουμ, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, έφτασε το... ψέκασμα σε άλλο επίπεδο.

Φιλοξενούμενος στο podcast Tin Foil Hat With Sam Tripol, ο Carpenter είπε μεταξύ άλλων ότι πριν από μερικά χρόνια άλλαξε άποψη, όταν ένας φίλος του, του έστειλε ένα βίντεο και τώρα πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη και πάνω σε αυτό άρχισε ο... καταιγισμός των απόψεών του: «Ο πιο απλός τρόπος για να το θέσω είναι ότι ξέρω πως δεν ζούμε σε μία περιστρεφόμενη διαστημική μπάλα. Το τι ακριβώς είναι, μένει να ανακαλυφθεί και πολλοί άνθρωποι το ψάχνουν. Όταν το αποδεχθείς αυτό, τότε βλέπεις τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Όταν μαθαίνεις για πρώτη φορά ότι η Γη είναι επίπεδη, προχωράς παρακάτω και ανακαλύπτεις ότι δεν υπήρχαν δεινόσαυροι, αλλά ούτε και πυρηνικά όπλα».

Συνέχισε, δε, λέγοντας πως η πραγματικότητα που ζούμε είναι κάτι σαν το Matrix, γιατί δεν θέλουν να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Και, φυσικά, ούτε κορονοϊός υπάρχει, ενώ τα εμβόλια είναι δηλητήρια...

«Ποτέ δεν υπήρξε αποτελεσματικό εμβόλιο. Είναι δηλητήρια, που δεν μπορείς μετά να βγάλεις από το σώμα σου. Μένει μαζί σου και υποφέρεις από αυτό. Λόγω του Covid έμαθα τη θεωρία των μικροβίων και πως ο ιός είναι κάτι που δημιουργεί το σώμα, επειδή έχεις κάποιο δηλητήριο ή τοξίνη στο σώμα σου», είπε.

Όσο για τις μάσκες, «δεν είναι απαραίτητες και αποτελούν προπαγάνδα, επειδή θέλουν να μας κρατήσουν υπό έλεγχο»...

Κρίμα.