Κάνιε Γουέστ: Θέλει να χωρίσει και αποκαλεί την πεθερά του «Κρις Γιονγκ Ουν» (pic)

Gazzetta team
Κάνιε Γουέστ: Θέλει να χωρίσει και αποκαλεί την πεθερά του «Κρις Γιονγκ Ουν» (pic)
Νέο παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ που θέλει να χωρίσει την Κιμ Καρντάσιαν και αποκαλεί «Κρις Γιονγκ Ουν» την πεθερά του Κρις Τζένερ.

Ο Κάνιε Γουέστ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Στην πρώτη προεκλογική του ομιλία είπε πως η Κιμ Καρντάσιαν ήθελε να κάνει έκτρωση στο πρώτο τους παιδί, γεγονός που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι.

Μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter η γυναίκα του ήθελε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο, ωστόσο στην συνέχεια διέγραψε τις αναρτήσεις.

Τώρα με ανάρτησή του στο Twitter, η οποία διαγράφηκε λίγα λεπτά μετά ισχυρίζεται ότι προσπαθεί να χωρίσει από τη σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν από τότε που συναντήθηκε τον ράπερ Meek Mill σε ένα ξενοδοχείο για το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων στις φυλακές.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Κιμ βρέθηκε «εκτός ορίων» όταν συνάντησε τον Meek Mill.

Από τα «βέλη» του δεν ξέφυγε ούτε η πεθερά του Κρις Τζένερ, αφού την αποκάλεσε «Κρις Γιονγκ Ουν» (εκ του Κιμ Γιονγκ Ουν του ηγέτη της Βόρειας Κορέας), ενώ τις κατηγόρησε ως οπαδούς της «λευκής υπεροχής».

Παράλληλα συνέχισε να υποστηρίζει πως οι δυο τους ήθελαν να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Ωστόσο σύμφωνα με την Sun η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «ζουν χωριστά» και ήταν «στα μαχαίρια» κατά τη διάρκεια του lockdown.

Διαβάστε επίσης