Η γυναίκα του Σκόουλς τον εγκατέλειψε μετά από 21 χρόνια γάμου!

Gazzetta team
Η γυναίκα του Σκόουλς τον εγκατέλειψε μετά από 21 χρόνια γάμου!
Σε κρίση ο γάμος του Πολ Σκόουλς με την επί 27 χρόνια σύντροφό του, Κλερ, η οποία έφυγε από το σπίτι που μοιραζόταν σε 21 χρόνια γάμου με τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πριν από λίγες ημέρες (04/07), ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ γιόρτασαν την 21η επέτειο του γάμου τους. Περίπου τα ίδια χρόνια είναι παντρεμένοι ο Πολ Σκόουλς και η Κλερ, η οποία όμως εσχάτως εγκατέλειψε την συζυγική εστία και, μάλιστα, πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ χωρίς να φοράει την βέρα της.

Είναι προφανές ότι ο γάμος του θρυλικού μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνάει βαθιά κρίση, αφού η σύζυγος και μητέρα των τριών παιδιών τους μένει πλέον είκοσι λεπτά μακριά από το σπίτι τους στο Σάντλγουορθ του Μάντσεστερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί 27 ολόκληρα χρόνια, αφού γνωρίστηκαν έξι χρόνια προτού παντρευτούν. Με εξαίρεση τον Μπέκαμ και τα αδέλφια Νέβιλ (Γκάρι και Φιλ), όλα τα υπόλοιπα μέλη της «χρυσής γενιάς του 1992» των Κόκκινων Διαβόλων αντιμετώπισαν προβλήματα με το γάμο τους.

Ράιαν Γκιγκς και Νίκι Μπατ χώρισαν, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση φαίνεται πως οδεύει και ο 45χρονος Πολ Σκόουλς με την συνομήλικη σύζυγό του.