Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ χωρίζουν... για λίγο

Gazzetta team
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ χωρίζουν... για λίγο
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα μείνει για μεγάλο διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι, την ώρα που η Βικτόρια θα παραμείνει στην Αγγλία.

Τον Φεβρουάριο του 2016 έσκασε μια βόμβα που αποδείχθηκε... fake: Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ χωρίζουν μετά από 16 χρόνια γάμου!

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο παλαίμαχος μέσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν, μεταξύ άλλων, παραμένει με το πρώην Spice Girl, με το οποίο μάλιστα έχουν και τέσσερα παιδιά.

Για το επόμενο, μεγάλο διάστημα, πάντως, το πιο διάσημο ζευγάρι της βρετανικής σοουμπίζ θα χωριστεί. Όχι γιατί δεν απόλαυσε την καραντίνα, αλλά επειδή ο Μπεκς θα μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αφοσιωθεί στη νεοσύστατη ομάδα της οποίας είναι συνιδιοκτήτης, της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Βικτόρια, από την πλευρά της, θα παραμείνει στην Μεγάλη Βρετανία, αφοσιωμένη στις επιχειρήσεις που έχει σε σχέση με την μόδα. Στις ΗΠΑ μένει μόνιμα και ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Μπρούκλιν, ο οποίος δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αγγλία, στην διάρκεια του lockdown.