Η γκάφα που αποκάλυψε το μεγάλο photoshop της Khloe Kardashian (pics)

Gazzetta team
Η γκάφα που αποκάλυψε το μεγάλο photoshop της Khloe Kardashian (pics)
H Khloe Kardashian αποκάλυψε το εντυπωσιακό νέος της λουκ, το οποίο όμως είχε ένα μεγάλο photoshop.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν από δύο ημέρες στο Instagram, η Khloe Kardashian, έδειχναν ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που γνωρίζαμε...

Τα πάντα πάνω στην 35χρονη ήταν διαφορετικά, δίνοντας νέα τροφή στα σενάρια που ήθελαν να έχει προβεί σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

Κάτι άλλωστε που δεν θα μπορούσε να αποτελεί είδηση για μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας. Όπως είδηση δεν αποτελεί και το να έχουν υποστεί photoshop οι εικόνες αυτές.

Ωστόσο σε όλα υπάρχει ένα μέτρο... Ακόμα και στο πείραγμα των φωτογραφιών.

Κάτι μάλλον που δεν γνώριζε ο άνθρωπος που έκανε την επεξεργασία, με αποτέλεσμα η γκάφα να εντοπιστεί και να γραφτούν αρκετά σχόλια στο post.

Συγκεκριμένα το κόσμημα που φοράει στο λαιμό της, ενώ από την μία πλευρά είναι εμφανέστατη η αλυσίδα, από την άλλη έχει σχεδόν εξαφανιστεί λόγω του photoshop...

«Δεν ξέρω τίποτα από επεξεργασία φωτογραφία. Ξέρω όμως οτι αν το κολιέ σου έχει αλυσίδα στην μία πλευρά, πρέπει να υπάρχει και από την άλλη. Διαφορετικά με κάνει να γίνομαι ύποπτος», ανέφερε ένα από τα σχόλια.

Ένα άλλο έλεγε: «Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ photoshop, αλλά αν ήμουν η Khloe Kardashian θα θυμόμουν να κάνω photoshop και το άλλο μισό κολιέ».