Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έσωσε έναν άνθρωπο από πνιγμό στην Καραϊβική

Gazzetta team
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έσωσε έναν άνθρωπο από πνιγμό στην Καραϊβική
Ο Λεονάρτνο Ντι Κάπριο έσωσε από βέβαιο πνιγμό έναν μεθυσμένο Γάλλο.

Ο γνωστός ηθοποιός Λεονάρντιο Ντι Κάπριο μπορεί σαν «Τζακ» να μην κατάφερε να σωθεί στην ταινία «Τιτανικός», όμως στην πραγματική ζωή κατάφερε να σώσει έναν άνθρωπο από πνιγμό.

Συγκεκριμένα, ο Ντι Κάπριο κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Καραϊβική, έσωσε έναν μεθυσμένο άνδρα από βέβαιο πνιγμό, ο οποίος βρισκόταν στην θάλασσα για 11 ώρες.

Ο σταρ του Χόλιγουντ παρέα με τη σύντροφό του και τους φίλους τους έκαναν διακοπές στην Καραϊβική, όταν πληροφορήθηκαν ότι ένας 24χρονος άντρας ο οποίος ήταν μεθυσμένος, έπεσε από το σκάφος του κοντά στην περιοχή St. Martin.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, ο νεαρός Γάλλος που εργαζόταν στο γιοτ της εταιρίας Club Med, βρέθηκε στη θάλασσα ύστερα από μια ξέφρενη νύχτα πάνω στο σκάφος με πολύ αλκοόλ.

Ο Ντι Κάπριο ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μακριά, έσπευσε με το σκάφος του προς αναζήτηση του μεθυσμένου άντρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σκάφος του ηθοποιού ήταν το μοναδικό που έψαχνε στην περιοχή.

Το όνομα του 24χρονου είναι Βίκτορ και τελικά εντοπίστηκε από το πλήρωμα του σκάφους του ηθοποιού και του δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες προτού τον παραδώσουν στην ακτοφυλακή.