Κάμερον Ντάγκλας: «O πατέρας μου με έβαζε να σερβίρω ναρκωτικά στα πάρτι του» (vid)

Gazzetta team
Κάμερον Ντάγκλας: «O πατέρας μου με έβαζε να σερβίρω ναρκωτικά στα πάρτι του» (vid)
Ο Κάμερον Ντάγκλας στο βιβλίο του «Long Way Home» αναφέρεται στα ναρκωτικά αλλά και στα όσα συνέβαιναν στα πάρτι των πλούσιων και διάσημων του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρει η «New York Post», ο γιος του γνωστού ηθοποιού υποστηρίζει ότι στόχος του δεν είναι να κατηγορήσει τον πατέρα του, ενώ ομολογεί ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εκείνον να μεγαλώνει στη «σκιά» αστέρων όπως ο Μάικλ Ντάγκλας, αλλά και ο παππούς του Κερκ Ντάγκλας.

«Όσο μεγάλωνα, σκαρφάλωνα τα βράδια από σπίτι σε σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών που μέναμε, ανέβαινα στα μπαλκόνια και έβλεπα πράγματα που δεν έπρεπε να βλέπω: ωραίους ενήλικες να κάνουν διάφορα», γράφει ο 40χρονος στο βιβλίο του.

Ο ίδιος παραδέχεται τον εθισμό του στα ναρκωτικά και όπως αναφέρει ξεκίνησε να κάνει χρήση σε πολύ μικρή ηλικία.

Για πάνω από μια 15ετία ο Κάμερον δε μπορούσε να ζήσει χωρίς να κάνει χρήση, ενώ αποκαλύπτει πως «πιθανότατα ήμουν πολύ κοντά στο να πεθάνω», αφού άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα στα 13, ξεκίνησε να κάνει χρήση κοκαΐνης στα 15 και την μεθαμφεταμίνη στα 17. Στα 19 του έκανε χρήση υγρής κοκαΐνης και ηρωίνης στα 26.

Μάλιστα συγκλονίζει όταν αναφέρεται στα πάρτι του πατέρα του και αποκαλύπτει πως σέρβιρε ναρκωτικά: «Ακόμα και όταν ήμουν πολύ μικρός, θυμάμαι να μεταφέρω τζόιντς πέρα δώθε στα πάρτι. Με φώναζε, ας πούμε, ο πατέρας μου και μου έλεγε "έλα εδώ, πήγαινε αυτό στον θείο σου" και μόνο μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα τι ήταν».

Ο Κάμερον Ντάγκλας πέρασε επτά χρόνια στην φυλακή, αφού το 2010 κρίθηκε ένοχος για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης με σκοπό την διακίνησή της.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο πατέρας του είχε δηλώσει: «Ο γιος μου δεν έχει υπάρξει νηφάλιος για ένα ικανό χρονικό διάστημα από τότε που ήταν 13 ετών. Ή θα πέθαινε ή κάποιος θα τον σκότωνε. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα ζωή και νομίζω το γνωρίζει και ο ίδιος».

Ο 40χρονος μίλησε στην Diane Sawyer του ABC News μαζί με τον πατέρα του. Ο Μάικλ Ντάγκλας αναφέρθηκε στην περίοδο που ο γιος του είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του και όχι την καριέρα του.