Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Είχε χάσει τα λογικά του»

Gazzetta team
Έλτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Είχε χάσει τα λογικά του»

Στο βιβλίο του «Me», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, ο θρυλικός Βρετανός καλλιτέχνης γράφει, μεταξύ άλλων, για τον ποπ τραγουδιστή: «Φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Μάλιστα, ο Έλτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό, το οποίο έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του.

Σε ένα από τα πάρτι του στο Λονδίνο, ο τραγουδιστής είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο Μάικλ Τζάκσον και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ήταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Όμως, καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν ''το καημένο το αγόρι, έχει χάσει τα λογικά του". Ήταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς να τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει.

Όπως συνεχίζει ο Έλτον Τζον, ο Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά, τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιον λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Πηγή: reader.gr