Κάποιος πιστεύει οτι είδε τον Tupac ζωντανό (vids)

Gazzetta team
Κάποιος πιστεύει οτι είδε τον Tupac ζωντανό (vids)
Το αν ο γνωστός ράπερ είναι όντως νεκρός ή απλά σκηνοθέτησε την δολοφονία του, παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα debate της σύγχρονης εποχής, δίνοντας τροφή σε δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας.

Από τον Σεπτέμβριο του 1996 που ανακοινώθηκε ο θάνατός του μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο Λας Βέγκας, μέχρι σήμερα, το αν ο Tupac είναι όντος νεκρός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν.

Υπάρχουν αυτοί που δέχονται τα στοιχεία και αναγνωρίζουν οτι ο πασίγνωστος ράπερ έπεσε θύμα της κόντρας συμμοριών, όμως υπάρχει και άλλη πλευρά που δεν τα πιστεύει θεωρώντας πως ο γεννημένος στο Χάρλεμ μουσικός απλά σκηνοθέτησε τον θάνατό του.

Κάτι στο οποίο συνηγορεί η δήλωση του Suge Knight, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που κάθετε δίπλα του, στην τελευταία του φωτογραφία εν ζωή. «Εγώ πλήρωσα τρία εκατομμύρια στον άνθρωπο που παρίστανε τον Tupac στο σημείο της δολοφονίας. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί και δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του», είχε πει το 2012.

Τα τελευταία 22 χρόνια λοιπόν έχουν έρθει στην επιφάνεια διάφορα σενάρια σχετικά με τον πασίγνωστο ράπερ, με το πιο πρόσφατο να έρχεται στην επιφάνεια λίγες ώρες πριν το
USA Network προβάλει το πρώτο από τα δέκα επεισόδια της σειράς: «Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G».

Σύμφωνα με τα όσα πόσταρε ο χρήστης «suldaan_mahdi» λοιπόν, ο
Tupac και ο φίλος του Yaki Kadafi (σ.σ είχε πεθάνει και αυτός τρεις μήνες μετά τον θάνατο του φίλο τους) βρίσκονται στην Σομαλία...

«Έχω δει τον
Tupac και τον Kadafi μετά τους λεγόμενους θανάτους τους στην Σομαλία. Τους έχω δει ζωντανούς. Εγώ ήμουν στο αυτοκίνητό μου και εκείνοι πήγαιναν προς άλλη κατεύθυνση. Ο Kadafi κάτι έκανε με τα χέρια του και έδειχνε σε καλή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.