One Direction: Ο Τραμπ μας είχε διώξει από ξενοδοχείο του

Gazzetta team
One Direction: Ο Τραμπ μας είχε διώξει από ξενοδοχείο του
Ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά τα φαινόμενα, δεν ανέχεται να λένε «όχι» στις κόρες του. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μέλος των One Direction.

Ο Λίαμ Πέιν αποκάλυψε ότι ο Τραμπ είχε διώξει το συγκρότημα από ένα από τα ξενοδοχεία του, όταν αρνήθηκαν να συναντήσουν μία από τις κόρες του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη στο Rollacoaster, ο Τραμπ είχε τηλεφωνήσει στο δωμάτιό τους, ρωτώντας αν το συγκρότημα μπορούσε να συναντήσει την Ιβάνκα ή την Τίφανι- δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο κόρες του. Ομως ο μάνατζερ των One Direction αρνήθηκε να τους ξυπνήσει.

«Ο Τραμπ μας είχε πετάξει έξω από ένα ξενοδοχείο του κάποτε. Δεν θα το πιστεύατε. Το θέμα αφορούσε συνάντηση με την κόρη του. Τηλεφώνησε στον μάνατζερ μας και εμείς κοιμόμασταν», είπε ο Πέιν.

Μετά από αυτό, ο Τραμπ τους έδιωξε πό το ξενοδοχείο και δεν τους επέτρεψε να αποχωρήσουν από μία κρυφή έξοδο.

«Ζήτησε να μας ξυπνήσουν και ο μάνατζερ αρνήθηκε. Μετά δεν μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε το υπόγειο γκαράζ. Προφανώς στη Νέα Υόρκη δεν μπορούμε να βγούμε έξω. Αλλά είπε ''Δεν σας θέλω στο ξενοδοχείο μου'' και έπρεπε να φύγουμε», πρόσθεσε ο Πέιν.


Πηγή: iefimerida.gr