Γιορτάζει η Sasha Grey και ο ανδρικός πληθυσμός (pics & vids)

Gazzetta team
Γιορτάζει η Sasha Grey και ο ανδρικός πληθυσμός (pics & vids)
Οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως «Σάσα Γκρέι», το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε όταν στα 18 της αποφάσισε να μπει στην βιομηχανία των ταινιών για ενήλικες.

Η Μαρίνα Αννα Χατζή γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1988 στην Καλιφόρνια από μία μεσοαστή οικογένεια Ελλήνων ομογενών. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 5 ετών και την κηδεμονία της ανέλαβε η μητέρα της η οποία ξαναπαντρεύτηκε το 2000.

Μόλις 16 ετών έφυγε από το σπίτι της και αφού δούλεψε ως σερβιτόρα για λίγο διάστημα τον Μάιο του 2006, όταν έγινε 18 ξεκίνησε την καριέρα της ως πορνοστάρ. Η πρώτη της ταινία ήταν το «The Fashionistas 2» και η Σάσα απέδειξε, από την αρχή κιόλας που δεν είχε όρια και αναστολές. Η πρώτη σκηνή που γύρισε ποτέ περιλάμβανε σκληρό πορνό και ... όποιους συνδυασμούς μπορείτε να φανταστείτε.

Μέσα σε λίγους μήνες σκαρφάλωσε στην κορυφή της βιομηχανίας ταινιών πορνό, αφού ήταν το κορίτσι που δεν έλεγε «όχι» σε οποιαδήποτε πρόκληση και έδειχνε να κατέχει την τέχνη του σέξ όσο λίγες συνάδελφοι της. Δεν άργησαν να έρθουν και τα σχετικά βραβεία. Τον Ιούλιο του 2007, εκλέχτηκε "Pet of the month" και φωτογραφήθηκε από τον Φωτογράφο Μόδας Terry Richardson, ενώ το 2008, έγινε η νεότερη πορνοστάρ που κέρδισε τα AVN Awards για την "Καλύτερη Σκηνή Στοματικού Έρωτα".

Η φήμη της στην κυριολεξία «εκτοξεύτηκε» με τους The New York Times να λένε για εκείνη πως «ξεχωρίσει τόσο για το πόσο ακραία είναι αυτά που είναι διατεθειμένη να κάνει, όσο και για τον ασυνήθιστο βαθμό σοβαρότητας με την οποία τα κάνει».

Ακολούθησε ένα άρθρο γι' αυτή στο περιοδικό «Los Angeles» το οποίο οδήγησε σε δεκάδες εμφανίσεις σε σόου και σε συνεργασίες με καλλιτέχνες και μουσικούς. Το 2008 πήρε κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πειραματική ταινία του Steven Soderbergh, The Girlfriend Experience.

Η Γκρέι άρχισε, παράλληλα με τις ταινίες πορνό να ασχολείται με την φωτογραφία, την μουσική και την συγγραφή κι έτσι το 2009 σε ηλικία μόλις 21 ετών κι αφού ήταν στον χώρο των ταινιών ενηλίκων για τρία χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε 270 ταινίες, ανακοίνωσε πως αποσύρεται.

«Έχει γίνει πλέον εμφανές ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιού σε ταινίες ενηλίκων έχει λήξει. Μην ανησυχείτε, δεν βρήκα τον Θεό. Ένα είναι σίγουρο: Είμαι υπερήφανη και δεν μετανιώνω, πραγματικά νιώθω ότι έχω καταφέρει όλα όσα θα μπορούσα να κάνω ως ηθοποιός του χώρου» σημείωσε σε ανάρτηση της στο Facebook.

Μετά την απόσυρση της στράφηκε στην τηλεόραση και είχε δικά της σόου στο κανάλι G4 TV της Αυστραλίας, στην Ταϊλάνδη, ενώ παράλληλα έκανε τουρνέ ως DJ. Η συνέχεια ήρθε με την συγγραφή βιβλίων ερωτικού περιεχομένου.

Τον Μάιο του '13, κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο The Juliette Society. Σ' ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κεφάλαια του βιβλίου, η Γκρέι αναλύει την αγάπη της για το σπέρμα και ενώ δέχθηκε σκληρή κρητική η ίδια σημείωσε ότι διάλεξε να γίνει τόσο γλαφυρή για να σπάσει άλλο ένα ταμπού.

Αυτό άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει από τότε που ήταν ακόμα στην εφηβεία.


Πηγή: koolnews.gr