Τα εισιτήρια για Μπενφίκα και ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Τα εισιτήρια για Μπενφίκα και ΠΑΟΚ

bet365

Και την Δευτέρα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπενφίκα ενώ την ίδια μέρα αρχίζει ηλεκτρονικά η διάθεση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ποιο το πρόγραμμα των Πειραιωτών την Δευτέρα.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώθηκε πως την Δευτέρα (4/11), θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα και την διοργανώτρια αρχή, για τον αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00-18:00 ή έως την εξάντλησή τους. Επίσης θα ο κόσμος θα μπορεί να αγοράζει εισιτήρια και μέσω internet από την επίσημη σελίδα της ομάδας (www.olympiacos.org).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 25, 35, 45, 50, 55, 60, 75 & 175 ευρώ (VIP). Ισχύει βέβαια πάντα πως για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας θα πρέπει να έχει την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που αποκτά κανείς καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να την προμηθεύονται από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων. Από την άλλη για τον ΠΑΟΚ τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που είναι έξω από την Θύρα 25, από την Τρίτη 5/11 έως την Παρασκευή 8/11 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00. Επίσης το Σάββατο 10:00-15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω internet (www.olympiacos.org) από την Δευτέρα 4/11 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του γηπέδου με επίδειξη ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 18, 20, 25, 30, 35, 40, 45 & 150 ευρώ (VIP). Τέλος για το πρόγραμμα πριν το Ολυμπιακός-Μπενφίκα για τις δύο ομάδες ισχύουν τα εξής για την Δευτέρα:

17:30: Συνέντευξη Τύπου Μίτσελ και ενός παίκτη στο Καραϊσκάκη.

18:45: Προπόνηση της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη (ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στα ΜΜΕ).

19:30: Συνέντευξη Τύπου του Ζόρζε Ζεσούς και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της Μπενφίκα στο φαληρικό γήπεδο.

20:00: Προπόνηση της Μπενφίκα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στα ΜΜΕ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα