«Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ»

«Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, μια εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει στην επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου

Σουηδική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ΑΕΚ. και η εφημερίδα «Ώρα» συνδέει το γεγονός με την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ομάδα.

Μένει να δούμε να η πιθανή φυγή του Σουηδού τεχνικού διευθυντή θα κάνει τον «Λύμπε» να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια. Ο Μεσσήνιος είχε διατελέσει και τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα