Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν (vid)

Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν (vid)

Gazzetta team
Τέλος η σεζόν για τον Ζλάταν (vid)

bet365

Οι άσχημες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον τραυματισμό στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Αντερλεχτ.

Από την πρώτη στιγμή ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε πει ότι «θέλω να είμαι αισιόδοξος, όμως δεν είμαι». Κάτι ήξερε μάλλον ο Special One, αφού πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ώρα που ο Ιμπρα τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον προημιτελικό του Europa League, ο αγγλικός Τύπος γράφει για πρόβλημα που βάζει τέλος στη σεζόν του Σουηδού. Αν και τίποτα δεν είναι επίσημο, γράφεται ακόμα και ότι ο 35χρονος έχει ίσως ήδη παίξει το τελευταίο του ματς με τους Κόκκινους Διαβόλους. καθώς φαίνεται πως έχει πάθει ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί χειρουργείο. Φέτος ο Ζλάταν είναι με χαώδη διαφορά ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ, αφού έχει πετύχει 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει δώσει και 9 ασίστ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα