Αντωνιάδης: «Ο Μπεργκ ομορφαίνει το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Αντωνιάδης: «Ο Μπεργκ ομορφαίνει το ποδόσφαιρο»

bet365

Το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ έπλεξε ο Αντώνης Αντωνιάδης τονίζοντας πως ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα ο... ψηλός επισήμανε πως οι υπόλοιποι διεκδικητές με την παρουσία του ουσιαστικά το χάρισαν στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον ArenaFM 89.4 έχουν ως εξής:

«Παρακολουθώ ποδόσφαιρο μισό αιώνα περίπου, χειρότερο Ολυμπιακό δεν έχω δεί! Η ομάδα αποδυναμώθηκε πάρα πολύ , σαν να λένε ότι το πήραμε το πρωτάθλημα και πλέον κοιτάμε άλλα πράγματα. Αυτό επέδρασε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι απλά ότι χάνει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν παίζει και ξανά. Και από την ΑΕΚ έχασε καθαρά και από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τον Πανιώνιο. Δεν περιμέναμε τόσο κακό Ολυμπιακό, δεν κινδυνέψαμε ούτε μια φορά. Του το χαρίσανε το πρωτάθλημα γιατί μέχρι τον Νοέμβριο ήταν όλοι οι άλλοι ανύπαρκτοι. Όταν λέω του το χαρίσανε, εννοώ ότι δεν μπορούσανε να το διεκδικήσουν».

Αναφορικά με τον Μάρκους Μπεργκ: «Ομορφαίνει το ποδόσφαιρο, ομορφαίνει το τόπι. Είναι κάτι το εξαιρετικό και είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τις αποδοκιμασίας στο πρόσωπο του Βαρδινογιάννη: «Απαράδεκτες. Διετέλεσε τόσο χρόνια πρόεδρος του Παναθηναϊκού, 22 χρόνια σας το λέω εγώ. Ευρώπη, πρωταθλήματα, ο Παναθηναϊκός ήταν σε υψηλό επίπεδο. Τον συχωρεμένο τον Παντελάκη μπορεί να τον βρίσει κανένας, τον Kαμπάνη μπορεί να τον βρίσει κανένας Αρειανός;».

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιητικούς παίκτες , στον πρώτο γύρο έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε τον εκτελεστή. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτόν τον Αθανασιάδη, κάτι του συμβαίνει. Αφλογιστία είναι να για 10-15 μέρες. Δεν ξεχνιέται, πως μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό. Μας έχει δείξει ότι το έχει, μέσα στην περιοχή ήταν… μάστορας. Οι σέντρες γίνονται, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει αυτό το πέταγμα, δεν έχει καθαρό μυαλό».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Τον είδα δυο ματς και μου άρεσε αλλά τραυματίστηκε. Μακάρι να επανέλθει γιατί από ποδοσφαιριστές που στέλνουν την μπάλα στο πλεχτό , τους έχουμε ανάγκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα