Ένα ξεχωριστό «You 'll never walk alone»

Ένα ξεχωριστό «You 'll never walk alone»

Gazzetta team
Ένα ξεχωριστό «You 'll never walk alone»

bet365

Ο γιος του πέθανε στη διάρκεια του ματς και λίγες ημέρες αργότερα ο οπαδός της Πλίμουθ αποθεώνει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ για τα όσα του προσέφεραν.

Ο πόνος του μεγάλος, αλλά ο οπαδός της Πλίμουθ έδειξε πως έχει και μεγάλη καρδιά. Ο γιος του πέθανε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Ανφιλντ και λίγες ημέρες αργότερα ευχαρίστησε φίλους και ανθρώπους της Λίβερπουλ για τα όσα του προσέφεραν στις δύσκολες ώρες. Ο Κέβιν Μέι, 53 ετών από το Πλίμουθ ενημερώθηκε στη διάρκεια του ματς από την κόρη του πως ο 25χρονος γιος του Ντάνιελ υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέληξε. Ο Ντάνιελ ήταν τετραπληγικός, τυφλός και είχε εγκεφαλική παράλυση. Ο πατέρας αλλόφρων δεν ήξερε τι να κάνει και το προσωπικό του Ανφιλντ είχε την ιδανικότερη αντιμετώπιση.

Η πρώτη κλήση ήταν από τον πρωτότοκό του γιο, Τέρι, ο οποίος του είπε πως ο Ντάνιελ είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Guildford Hospital. «Ημουν πολύ ταραγμένος κι έδινα αγώνα να τον ακούσω, αφού ο θόρυβος ήταν απίστευτος. Οταν κατάλαβα τι συνέβη πήγα σε έναν αστυνομικό, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν. Μαζί με τον επικεφαλής του σταδίου με πήγαν σε έναν ειδικό χώρο, μου πρόσφεραν τσάι κι έκαναν τα πάντα να με ηρεμήσουν. Ηταν μόλις μισή ώρα μαζί μου, αλλά η βοήθειά τους ήταν μεγάλη. Επειτα ήρθε το μήνυμα κι έδειξαν πόσο πόνεσαν κι αυτοί. Εκαναν πολλά...» έγραψε ο 53χρονος οπαδός στην ιστοσελίδα του συλλόγου. O ίδιος αισθανόταν μοναξιά, αλλά στο άκουσμα «You 'll never walk alone» αισθάνθηκε πως έχει στο πλευρό του χιλιάδες φίλους.

Kevin May

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα