Τρίποντα, trash talking, «κρύο αίμα» ή αλλιώς Λάρι Μπερντ! (vids)

Τρίποντα, trash talking, «κρύο αίμα» ή αλλιώς Λάρι Μπερντ! (vids)

Νίκος Καρφής
Τρίποντα, trash talking, «κρύο αίμα» ή αλλιώς Λάρι Μπερντ! (vids)

bet365

Σαν σήμερα, στης 7 Δεκέμβρη του 1956 γεννιόταν ο Λάρι Μπερντ στην Ιντιάνα, ένας παίκτης που δόξασε τους Σέλτικς και θεωρείται ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες και σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Παίξε νόμιμα στο Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όταν οι Σέλτικς των 80s έψαχναν κάποιο τρίποντο ή ένα μεγάλο σουτ ήξεραν που θα δώσουν στην μπάλα.

Για καλή τους τύχη στις 7 Δεκέμβρη του 1956 ήρθε στη ζωή ο Λάρι Μπερντ, ο οποίος 25 χρόνια μετά θα έπαιρνε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Ο φόβερος και τρομερός σουτέρ που γεννήθηκε στην Ιντιάνα έγινε σήμερα 61 ετών και αυτά που έχει πετύχει με τους Κέλτες δύσκολα ξεχνιούνται. Τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ 91981, 1984, 1986), 2 φορές MVP των τελικ΄βν (1984 και 1986), ενώ τρεις σερί φορές αναδείχθηκε MVP της regular season (1984-86).

Θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους σουτέρ στην ιστορία του παιχνιδιού και ποτέ δεν κρυβόταν στις κρίσιμες στιγμές ενός ματς, όταν η μπάλα ζύγιζε τόνους. Ήταν clutch, ήταν «δολοφόνος» εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ δεν φοβόταν να σου κάνει τρελό trash-talking για να παίξει με το μυαλό σου και να σου πάρει ταν αέρα.

Απολάυστε τον σπουδαίο Λάρι Μπερντ, τον κορυφαίο λευκό στην ιστορία της λίγκας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα