Συζήτηση με Παπαθεοδώρου και ομιλία από Πρέλεβιτς

Συζήτηση με Παπαθεοδώρου και ομιλία από Πρέλεβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συζήτηση με Παπαθεοδώρου και ομιλία από Πρέλεβιτς

bet365

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί έντονος προβληματισμός για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό σήμερα(12/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και ακολούθησε ομιλία στους παίκτες.

Οι απουσίες αποτελούν μέρος του αγωνιστικού προβλήματος του ΠΑΟΚ αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας – στους τρεις επίσημους αγώνες – στο ότι δεν παίζουν οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου το γεγονός ότι εκτός της ντροπιαστικής ήττας στη Γερμανία από τη Λούντβιχσμπουργκ με διαφορά 33 πόντων, στους άλλους δύο αγώνες που προηγήθηκαν, ο ΠΑΟΚ επίσης ήταν πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Βρέθηκε στο -19 στο ντέρμπι με τον Άρη και στο -21 με τον Προμηθέα Πατρών στο PAOK SPORTS ARENA.

Γι’ αυτόν τον λόγο, πριν τη σημερινή(12/10) προπόνηση πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Ηλία Παπαθεοδώρου όπου συζητήθηκε το ξεκάθαρο αγωνιστικό πρόβλημα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες τους οποίους κάλεσε να κοιτάξουν μπροστά και να πιστέψουν στους εαυτούς τους σημειώνοντας παράλληλα ότι οι καλοί παίκτες δείχνουν την αξία τους από τον τρόπο διαχείρισης των κρίσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα