Παπαντωνίου: «Το 150% των δυνατοτήτων μας»

Παπαντωνίου: «Το 150% των δυνατοτήτων μας»
Ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως είναι επιτυχία της ΑΕΚ που επιστρέφει στην τετράδα του πρωταθλήματος και παράλληλα σχολίασε τη σειρά με τον Ολυμπιακό.

To blog του γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr:

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ξεκινάει αύριο η ημιτελική φάση των πλέι οφ με τον αγώνα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα που επιστρέφει μετά από 11 χρόνια σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Θεωρείται επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Από την πλευρά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να προσαρμοστούμε και να καταφέρουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το ματς. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τους παίκτες «κλειδιά» του αντιπάλου μας. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για μία… μάχη αύριο στο ΣΕΦ.

Για να έχει τύχη η ΑΕΚ, θα πρέπει να κρατήσει τον Ολυμπιακό κάτω από τους 80 πόντους στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Στο 1.85 στη Novibet αυτό το ενδεχόμενο.

Θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να καταφέρουμε -αν αξίζουμε κάτι από την αναμέτρηση- να το πάρουμε. Η σειρά είναι μεγάλη, ο νικητής θα κριθεί στις τρεις νίκες, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω πλεονεκτήματος έδρας, ωστόσο, κάθε ματς θα το βλέπουμε διαφορετικά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα