Πάρκερ: «Όλο το Μιλγουόκι βασίζεται στον Γιάννη»

Νίκος Καρφής
Πάρκερ: «Όλο το Μιλγουόκι βασίζεται στον Γιάννη»

bet365

O Τζαμπάρι Πάρκερ έγραψε μια επιστολή στην οποία αποκάλυψε τις σκέψεις του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο τραυματισμός του Τζαμπάρι Πάρκερ, τον έχει κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μπακς, όμως ο ίδιος βρήκε την δύναμη να γράψει μια συγκινητική επιστολή.

Ο φόργουορντ των «ελαφιών» μίλησε για το πως νιώθει που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα κυριότερα κομμάτια της επιστολής

«Με πονάει που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, γνωρίζοντας πως οι συμπαίκτες μου τα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Είμαι περήφανος για αυτούς και ξέρω πως και αυτοί είναι περήφανοι για μένα. Αγαπάω αυτήν την ομάδα και ίσως να κάνω οικογένεια εδώ πέρα κάποια μέρα», ανέφερε στην αρχή.

Ύστερα το μυαλό του πήγε στον «Greek Freak»: «Όλα ξεκινούν με τον Γιάννη. Όλοι γνωρίσουν τον Greek Freak και όσα μπορεί να κάνει μέσα στο παρκέ. Ο Γιάννης κάνει εμφανίσεις all star παίκτη. Δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει σκληρά. Γνωρίζει καλά την πόλη και ξέρει πως το Μιλγουόκι βασίζεται σε αυτόν. Και δεν πρόκειται να το απογοητεύσει».

«Πρέπει να δουλεύουμε σαν ομάδα και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να δώσουμε στο Μιλγουόκι αυτό που του αξίζει», τόνισε στο τέλος.

 

NBA Τελευταία Νέα