LIVE Ρόκετς - Νάγκετς: 125-124

Φώτης Καρακούσης
LIVE Ρόκετς - Νάγκετς: 125-124

bet365

Με τον... μούσια να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και συνολικά 39 πόντους, οι Ρόκετς επικράτησαν των Νάγκετς με 125-124 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την 3η θέση, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Ντένβερ θα κινδυνέψει να μπει στα πλέι οφ.

Ο αγώνας θέλει 8 δευτερόλεπτα για να τελειώσει με τους Νάγκετς να προηγούνται των Ρόκετς 124-123. Στο σημείο εκείνο ο Τζέιμς Χάρντεν κλέβει την μπάλα, διασχίζει ταχύτατα όλο το γήπεδο και με λέι απ διαμορφώνει το τελικό 125-124 για τις... ρουκέτες, δείχνοντας πως είναι ο μεγάλος ηγέτης τους. Ο... μούσιας συνολικά έφτασε τους 39 πόντους, χωρίς όμως τριπλ νταμπλ αυτή την φορά και η ομάδα του με τη νίκη αυτή έφτασε το ρεκόρ της στο 49-22 και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσει την τρίτη θέση, αλλά από την άλλη δεν προλαβαίνει να κοιτάζει και για πιο ψηλά.

Στον αντίποδα οι Νάγκετς μετά την ήττα αυτή σε μια ακόμα ματσάρα της σημερινής βραδιάς, έφτασαν στο 33-37 και μπορεί ακόμα να είναι στις ομάδες που θα βρίσκονται στα πλέι οφ, αλλά η συμμετοχή τους εκεί μόνο σίγουρη δεν είναι. Στα του αγώνα όπως αναφέραμε και πριν ήταν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο θεαματικές ομάδες με τον Χάρντεν να κάνει την διαφορά αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να φωνάζει συνεχώς MVP, MVP. Ο ηγέτης των Ρόκετς είχε 39 πόντους, κατέβασε 7 ριμπάουντ, έδωσε 11 ασίστ και έκανε και 4 κλεψίματα, αν βάλουμε μέσα και το νικητήριο καλάθι από προσωπική του ενέργεια, τότε δεν είναι υπερβολή να πούμε πως απλά τα έκανε όλα...

Πίσω του ο Γκόρντον με 18, ενώ από 14 είχαν οι Μπέβερλι και Αρίζα. Για τους ηττημένους που σε μια πολύ δυνατή έδρα πάλεψαν και με το παραπάνω, βρέθηκαν μια ανάσα από μια εξαιρετικά σημαντική νίκη, αλλά έφυγαν χωρίς τίποτα στα χέρια τους, ο Χάρις είχε 28, ο Μπάρτον 24 και ο Τζόκιτς 22.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ζαλγκίρις - Εφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα