Βαγιεκάνο - Μπέτις 3-1

Γιώργος Καραμάνος
Βαγιεκάνο - Μπέτις 3-1

bet365

Τα λάθη του Παουλάο χάρισαν στη Βαγιεκάνο μία εύκολη εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπέτις και την έστειλαν στο +8 από τον υποβιβασμό.

Στη Μπέτις γνωρίζουν πως πλέον λογίζονται ως ομάδα της Σεγούντα. Με την ψυχή στα πόδια παίζουν τα τελευταία παιχνίδια τους και αυτό φαίνεται κάθε φορά στο γήπεδο. Το ίδιο συνέβη και στο «Βαγιέκας», όπου ηττήθηκαν με 3-1 με κάτω τα χέρια από τη Βαγιεκάνο.

Η ήττα ήρθε ως δωράκι του σέντερ μπακ Παουλάο, ο οποίος με το που διέπραξε τα λάθη του, δάκρισε και ζήτησε αλλαγή. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Μπέτις πρώτα χάρισε το 1-0 στον Ροτσίνα (14') και τρία λπτά αργότερα σημείωσε και αυτογκόλ. Στο 51' ο φορμαρισμένος στον Β' γύρο Λαριβέι έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος στο 57' είχε και δοκάρι.

Ο Τσίκα στο 79' μείωσε για τους φιλοξενούμενους που απέχουν 10 βαθμούς από τη σωτηρία, η οποία φυσικά δεν θα έρθει ποτέ με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Οσο για τη Ράγιο, εκείνο απογειώθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας πάρει τους 17 από τους 24 τελευταίους βαθμούς που έχει διεκδικήσει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα