Νυρεμβέργη - Λεβερκούζεν 1-4

Gazzetta team
Νυρεμβέργη - Λεβερκούζεν 1-4

bet365

Η Λεβερκούζεν έφυγε με μεγάλη νίκη 4-1 από τη Νυρεμβέργη και παραμένει στην 4η θέση. Στο... κόκκινο οι Φράγκοι.

Η Νυρεμβέργη υποδέχθηκε την Λεβερκούζεν, με τους Φράγκους να πληρώνουν τα λάθη τους στην άμυνα και να γνωρίζουν την συντριβή από τιςν «ασπιρίνες», που παρέμειναν στην 4η θέση. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί, έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 7’ με τον Ντρμιτς, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 16’, όταν με μακρινό σουτ ο Σπάχιτς αιφνιδίασε τον Σέφερ και έκανε το 0-1. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 26’, όταν μετά το φάουλ του Πλάτενχαρτ η μπάλα πέρασε από όλους, για να καταλήξει στα δίχτυα του Λένο για το 1-1! Καμπάνια (23’) και Κιοτάκε (24’, 35’) απείλησαν στη συνέχεια για τη Νυρεμβέργη και Μπέντερ (33’) και Κίσλινγκ (39’) για την Λεβερκούζεν, που είχε και δοκάρι στο 28’ στην κεφαλιά του Τοπράκ, με το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ντρμιτς και Κιοτάκε (47’) και τον Λένο να σώζει την Λεβερκούζεν, πριν οι παίκτες του Φέρμπεεκ βρεθούν ξανά πίσω στο σκορ στιγμές αργότερα. Στο 48’ ο Μπένις έκανε το 1-2 και κάπου εκεί οι Φράγκοι κατέρρευσαν. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία και στο τέλος έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 80’ ο Σπάχιτς με το δεύτερό του γκολ μετά από ασίστ του Σον έκανε το 1-3 και τελείωσε το παιχνίδι, ενώ στο 87’ ο Χίλμπερτ έκανε το τελικό 1-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα