aff2024
26/03/2024

AFF 2024: Το απόλυτο fitness event επιστρέφει και υπόσχεται δύο μέρες με συναρπαστικά workouts και events

Branded Content Team

Εκεί θα δεις λάτρεις της φυσικής κατάστασης και αθλητές από όλη την Ελλάδα και θα γίνεις μέλος του fitness & wellness community που μεγαλώνει κάθε χρόνο και περισσότερο.

Τον Μάιο του 2023, όλοι συντονιστήκαμε στο ATHENS FITNESS FESTIVAL για ένα τριήμερο που σίγουρα μας έμεινε αξέχαστο. Σε 70.000 τ.μ., σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Αθήνας και συγκεκριμένα στην ακτή Βουλιαγμένης, συμμετείχαμε σε προγράμματα 10 κατηγοριών που δημιουργήθηκαν από κορυφαίους Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές και ήρθαμε σε επαφή με πάνω από 100 επαγγελματίες του fitness από όλον τον κόσμο, όπως ο Yoga Master Trainer Brent Laffoon, η Dance Master Trainer Valentina Furgani, η Cardio Fight Master Trainer Μαρία Βισβάρδη, κ.α.

Φέτος, το AFF επιστρέφει ακόμα πιο «δυνατά» 25 και 26 Μαΐου, ξανά στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρα, με κορυφαίους επαγγελματίες από το fitness industry. Πηγαίνοντας, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις ξανά σε συναρπαστικά workouts και events καθοδηγούμενα από τους top του είδους.

Yogalab for Handstands, Hybrid Race, Aerobic & Dance, Strength & Finctional, Aqua Crossfit και Χάθα Γιόγκα είναι μόνο μερικά από τα sessions, στα οποία μπορείς να πάρεις μέρος σε αυτό το συναρπαστικό διήμερο.

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του AFF 2024 εδώ.

Εκεί θα δεις λάτρεις της φυσικής κατάστασης και αθλητές από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) και θα γίνεις μέλος του fitness & wellness community (αν δεν είσαι ήδη, δηλαδή) που μεγαλώνει κάθε χρόνο και περισσότερο. Και αυτό είναι κάτι που πιστοποιείται και μέσα από τα αποτελέσματα της αξιόπιστης εταιρείας έρευνας FOCUS BARI και σου δίνει ακόμα μερικούς λόγους να παρευρεθείς στο φετινό φεστιβάλ.

aff2024

Σύμφωνα με την έρευνα, το 80% των συμμετεχόντων έχει σκοπό να διατηρήσει ή να αυξήσει τα έξοδά του σε πράγματα που σχετίζονται με την υγεία και το fitness. Άλλωστε, το wellness σχετίζεται με το προσωπικό, το κοινωνικό αλλά και το περιβαλλοντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μας βοηθά να είμαστε proactive, να προσφέρουμε όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους γύρω μας και να ενδιαφερόμαστε για ζητήματα που ενισχύουν τη βιωσιμότητα.

Η GenY (όσοι γεννήθηκαν στα 1980s μέχρι τα τέλη του 1990s) και η GenX (όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1965 και 1980) επενδύουν σταθερά στο fitness routine τους, αφιερώνοντας περίπου 212 ευρώ τον χρόνο σε συνδρομές, 230 ευρώ σε sportwear και 219 ευρώ σε εξοπλισμό. Παράλληλα, το 44,6% ακολουθεί μία ειδική, πιο υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα και πάνω από τους μισούς αναγνωρίζουν τα μεγάλα οφέλη της άθλησης για τη σωματική και ψυχική τους υγεία. Χαρακτηριστικά, το 60,6% δηλώνει πως η γυμναστική ενισχύει τη διάθεση, το 58,8% ότι βελτιώνει τη φυσική υγεία και το 49,3% ότι μειώνει το στρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι λόγοι για τους οποίους αθλείται η κάθε γενιά. Για την GenZ, η γυμναστική είναι συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική απόδοση αλλά και το image. Για την GenY, αποτελεί ένα boost και τρόπο ζωής που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση. Για την GenX, είναι ένας τρόπος να φροντίζει τον εαυτό της.

aff2024b

Το περσινό AFF κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 4.500 επισκέπτες και, αν αναλογιστούμε πόσο καλά περάσαμε όλοι οι παρευρισκόμενοι, είναι σίγουρο πως φέτος ο αριθμός αυτός θα ανέβει κατά πολύ. Κλείσε, λοιπόν, εισιτήριο κι ετοιμάσου να ζήσεις για άλλη μια φορά το συναρπαστικό φεστιβάλ που απογειώνει το fitness.

Advertorial

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]